[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
طريقة عمل المكرونة المحمرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هي وصفة مشهورة جدا في مصر خاصة في الصعيد يمكن بعضالمناطق لايفضلون سلق المكرونة
هذة
الوجبة اهداء لكل عروسة او زوجة جديدة في المطبخ وانتظروا باقي الوصفات
بالشرح والخطوات المصورة ولو انتي مش فاضية وتعبانة وعيزة تعملي اكل بسرعة
لابنك او ابنتك فهي وجبة مثالية واسال مجربالمقادير2
كوب ونصف من مكرونة اي نوع حسب الرغبة شوربة او ماء انا بعملها بالماء كوب من طماطم ونصف يمكن استخدام معجون طماطملكن الطازجة افضل بكتيرملح وفلفلاسود 5م كزيت او سمك حسب الرغبة او الاثنين معا طريقة التحضير 1-يسخن الزيتو السمن في حلة نضيف المكرونةونقلب ذي طريقة اللسان عصفور لحد ما تصبح ذهبية اللون
الوجبة اهداء لكل عروسة او زوجة جديدة في المطبخ وانتظروا باقي الوصفات
بالشرح والخطوات المصورة ولو انتي مش فاضية وتعبانة وعيزة تعملي اكل بسرعة
لابنك او ابنتك فهي وجبة مثالية واسال مجربالمقادير2
كوب ونصف من مكرونة اي نوع حسب الرغبة شوربة او ماء انا بعملها بالماء كوب من طماطم ونصف يمكن استخدام معجون طماطملكن الطازجة افضل بكتيرملح وفلفلاسود 5م كزيت او سمك حسب الرغبة او الاثنين معا طريقة التحضير 1-يسخن الزيتو السمن في حلة نضيف المكرونةونقلب ذي طريقة اللسان عصفور لحد ما تصبح ذهبية اللون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
2- نضيف الطماطم ونقلب ونضيف الفلفل الاسود وبعدين نضيف الماء حتي تغطي المكرونة وكلما زادت الشوربة بتبقي احلي نضيف الملح
نتركها لغاية ما تتشرب وبعدين نهدي النار 10الي15دقيقة وتبقي جاهزة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
تقدم مع الكبدة والمشاوي وغيرها